zakładanie hodowli
-
Re: zakładanie hodowli
Witam wszystkich hodowców jestem tutaj nowy i chciał bym założyć hodowlę ślimaka trochę się naczytałem już i mam takie pytanie czy słyszeliście o panu z pod Opola bo właśnie umówiłem się z nim na szkolenie poczym na forum się dowiedziałem że jest to wkretacz słyszeliście coś ?
-
Witam wszystkich hodowców jestem tutaj nowy i chciał bym założyć hodowlę ślimaka trochę się naczytałem już i mam takie pytanie czy słyszeliście o panu z pod Opola bo właśnie umówiłem się z nim na szkolenie poczym na forum się dowiedziałem że jest to wkretacz słyszeliście coś ?
Firma albo numer telofonu
Marcel 320 pisze:Witam wszystkich hodowców jestem tutaj nowy i chciał bym założyć hodowlę ślimaka trochę się naczytałem już i mam takie pytanie czy słyszeliście o panu z pod Opola bo właśnie umówiłem się z nim na szkolenie poczym na forum się dowiedziałem że jest to wkretacz słyszeliście coś ?
Pod Opolem są różne firmy,która to konkretnie jest?
Też bym się chętnie dowiedział o panu z pod Opola. Mysle ze kolega miał na myśli miejscowosc ozimek .
Aspersa ma swoja temat na tym fotum
Witam serdecznie
chciałbym założyć hodowlę ślimaków, potrzebuję porady od czego mam zacząć ????
chciałbym założyć hodowlę ślimaków, potrzebuję porady od czego mam zacząć ????
-
Witam wszystkich hodowców,mierze sie z tematem założenia hodowli slimaków od 2 miesiecy,chciałem do psh na szkolenie lecz troche "słabych" opinii o nich sie naczytałem.Warto z nimi? jak nie to kogo polecacie?
Kup reproduktory od kogoś z forum, niech oni Ci zrobi szkolenie i będzie twoim wsparciem technicznym i szukaj zbytu na własną rekę (myśle, ze kłopotów wiekszych nie będziesz miał po sezonie - kwestia ceny)
No i zaoszczędzisz połowe kosztów w porównianiu do tego co miałbys zapłacic PSH
Pozdrawiam
No i zaoszczędzisz połowe kosztów w porównianiu do tego co miałbys zapłacic PSH
Pozdrawiam
-
Ja mieszkam w niewielkiej wiosce między Katowicami a Częstochowa,są jacyś hodowcy w regionie?