muchy
-
- Hoduję: Maxima
muchy
przepraszam,czy ktoś mógłby mi napisać co zrobić z muchami u ślimaka bardzo go gryzą ?!!
-
Re: muchy
muchy są w terrarium niewiem jak ich sie pozbyć
-
- Hoduję: Müller
Ja jak miałem problemy z muchami na hali to tylko dwa sposoby 1. Lepy 2. Zaparzałem gorącą woda Wrotycz-a pospolitego (do kupienia w każdym sklepie zielarskim) po wystygnięciu odcedzałem i robiłem oprysk na hali ogólnie rzecz biorac lałem cały środek do zraszaczy i gotowe.
Kiedyś wielu hodowców to zalecało do pomieszczeń ze ślimakami Ciper-Pulvizoo
tez to czasem uzywałem przy reprodukcji i nie było upadków slimaków
-
ja tu wam pisze o muchach w terrarium a dawidek mi z halą wyskakuje co
]to ta hala
]to ta hala
Hala - pomieszczenie w wielkim skrocie heh
Panowie, koledze chodzi o much w terrarium, zapewne hoduje slimaki hobbystycznie
Koledzy ci juz podpowiedzieli, wrotycz i mozesz spryskac, albo cos kupnego. Duzo masz tych much bo domyslam sie ze malo.
Panowie, koledze chodzi o much w terrarium, zapewne hoduje slimaki hobbystycznie
Koledzy ci juz podpowiedzieli, wrotycz i mozesz spryskac, albo cos kupnego. Duzo masz tych much bo domyslam sie ze malo.
Myślę ze muchy się utylizuje tak jak Ciebie na tym forum admin admin czy nie mam racji
0543, sugerujesz usunięcie konta "slimaczek123"? Z jakiego powodu?
Widać skala hodowli mu się pomyliła, ale co do zasady to temat słuszny.
Też miałem w czasie reprodukcji dużo much i pamiętam jak się do lepów na muchy kleiłem będąc nieostrożny,
Widać skala hodowli mu się pomyliła, ale co do zasady to temat słuszny.
Też miałem w czasie reprodukcji dużo much i pamiętam jak się do lepów na muchy kleiłem będąc nieostrożny,
mój znajomy ma pieczarkarnie trochę inny biznes ale z muchami też miał problem od jakiegoś czasu stosuje lampy owadobójcze i sobie je chwali