Witam, czy słyszał ktoś o petycji hodowców ślimaka do rządu pod którą podpisują się hodowcy?
Niby jest jakaś lista, chciałbym również się pod nią podpisać.
petycja hodowców
Re: petycja hodowców
Owszem jest, ale już podpisana poszła dalej
Coś mi się wydaje że to walka z wiatrakami. Podobna petycja była pisana już drugi raz i to w ilości kilku tysięcy podpisów zainteresowanych w innym ''zawodzie'' i pozostało to bez odpowiedzi
Jaki to inny zawód?kogo dotyczyła tą petycja?
Taksówki,w lecie coś próbowali bez skutku a teraz robili strajki i drugi raz dali petycje
Jest dużo firm usługowych,transportowych gdzie kierowcy jeżdzą na własnym rozrachunku.Tzn firma dostanie dotacje,kierowca dostanie kilka zleceń z których nie starczy mu na zus i kopa w dupe bo zamyka działalność. Tak mój kuzyn wyladował na bruku.
Nie myślcie że ktoś będzie interesował się grupką hodowców w czasie gdzie tysiące Kowalskich dostaje po dupie
Nie myślcie że ktoś będzie interesował się grupką hodowców w czasie gdzie tysiące Kowalskich dostaje po dupie
-
- Hoduję: Müller
Witam. Petycja dotarła do adresatów. Do Sejmowej Komisji Rolnictwa i Rozwoju Wsi do rąk własnych pana Roberta Telusa. Za jego sprawą do Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi pana Grzegorza Pudy. Oraz Prezesa Rady Ministrów pana Mateusza Morawieckiego.
Autorzy petycji zadbali również oto by treść była znana Prezydentowi Rzeczpospolitej Polskiej Andrzejowi Dudzie.
W bardzo szybkiej inicjatywie została podpisana przez 40 hodowców. Więcej szczegółów można poznać z Messenger Ślimaki COVID. Każdy hodowca zainteresowany podpisaniem się pod listą w kolejnym załączniku proszony jest o skierowanie się do Messenger: Ślimaki COVID.
W skład grupy wchodzą osoby podpisujące się z imienia i nazwiska oraz posiadające Decyzję od Powiatowego Lekarza Weterynarii.
Wszyscy uczestnicy są współautorami naszych działań.
Pozdrawiam.
Ślimak Mazowiecki.
Autorzy petycji zadbali również oto by treść była znana Prezydentowi Rzeczpospolitej Polskiej Andrzejowi Dudzie.
W bardzo szybkiej inicjatywie została podpisana przez 40 hodowców. Więcej szczegółów można poznać z Messenger Ślimaki COVID. Każdy hodowca zainteresowany podpisaniem się pod listą w kolejnym załączniku proszony jest o skierowanie się do Messenger: Ślimaki COVID.
W skład grupy wchodzą osoby podpisujące się z imienia i nazwiska oraz posiadające Decyzję od Powiatowego Lekarza Weterynarii.
Wszyscy uczestnicy są współautorami naszych działań.
Pozdrawiam.
Ślimak Mazowiecki.
-
Jestem ciekaw kiedy opodatkuja ślimaki bo to juz jest wiadomix, że jak dają to musze skaś wziąć...
-
Ci ktorzy sie pod tym podpisali wiedzą chociaż kto jest inicjatorem tych działań? Do kogo ma sie zwrócić adresat? Nie śledziłem tresci tego pisma i moze tam jest zwrotka z danymi nadawcy ale jestem ciekaw czy hodowcy ktorzy sie pod tym podpisali wiedza kogo pytać czy przyszla odpowiedź?
Szkoda pisania zapomnijcie o temacie dobrze ujal to Bysiek ....kop i wypad.
Pozdrawiam
Pozdrawiam